szakertoktol...
rolunk
szolgaltatasaink
referenciaink
kapcsolat
 
rolunk
 

Tisztelt Partnerünk, kedves látogató!

Küldetésünknek tekintjük ügyfeleink hosszú távú ellátását az IT szolgáltatás területén, és kielégíteni minden felmerülő igényüket. Szeretnénk biztosítani rendszerük, adataik biztonságát.

Vállalkozásunk első sorban tanácsadással, rendszertelepítéssel (hardver és szoftver), rendszerfelügyelettel (helyszíni és távoli), karbantartással. értékesítéssel és segítségnyújtással (helyszíni és távoli), biztonsági adatmentéssel, archiválással foglalkozik főként olyan kis és középvállalkozások számára, amelyek nem alkalmaznak főállású informatikust, rendszergazdát e célra.

Meglátásunk szerint az információ-technológiai szaktanácsadás napjainkban egyre fontosabbá válik. Ez megtámogatva informatikai háttér-szolgáltatásokkal, a szoftver és hardver eszközök felülvizsgálatával, korszerűsítési javaslattétellel, programozással, operatív segítségnyújtással, üzleti és közszolgálati tanácsadással. humánerőforrás-gazdálkodással összefüggő, az üzleti vállalkozások számára nyújtott szolgáltatással egy komplex szolgáltatási rendszert biztosítunk ügyfeleink részére.  A technológiáé a jövő! Sokan azonban nem értenek a kialakított rendszerek háttértámogatásához, ezért alkalmaznak rendszergazdát vagy kizárólag külső szolgáltatót a meglévő eszközeik és programjaik karbantartására.

Komplex szolgáltatás-struktúra igénybe vételével ügyfeleink költséghatékony módját választják a munkájukhoz elengedhetetlen terület felügyeletére. Emellett hosszú távon segítséget nyújtunk a humánerőforrás-ellátásban. Képzettségeink, motivációnk. önmagunkkal szembeni magas szintű elvárásaink sikert eredményeznek ügyfeleinknek és vállalkozásunknak egyaránt.